Поддържане на здравословно тегло

Собственикът на куче може да предприеме няколко стъпки, за да контролира теглото на любимеца си. Първо, трябва да намали количеството на лакомствата, които му дава. Те са висококалорични и допринасят за наддаване на тегло.

Втората стъпка е свързана с редуциране на обема на храната. Това обикновено означава измерване на количеството храна, което се слага в купичката на кучето. Помнете, че предложеното на опаковката на кучешката храна количество е насока, основана на база на куче със средно тегло и размери. Всяко отделно животно се нуждае от различни количества храна.

Третата стъпка предвижда увеличаване упражненията на кучето с допълнителни разходки и игри всеки ден. Това е полезно както за стопанина, така и за животното, а и носи полза от повечето време, което куче и собственик прекарват заедно.

Стопанинът може да предоставя и нискокалорична храна на домашния си приятел. Тези продукти се дават под формата на големи порции на кучето, а в същото време съдържат ограничени количества калории. Все пак е добра идея да се консултирате първо с ветеринар, преди да поставите кучето на диета за отслабване. Лекарят ще ви помогне да изготвите програма за отслабване, ще следи процеса на редуциране на теглото и ще решава възникнали проблеми.



Виж повече за диетичното хранене -->

« Car »
Cheap Used cars Sofia Bulgaria good price
« SUV »
Buy cheap SUV Sofia Bulgaria Bomiauto
« VAN »
Cheap used VAN's Sofia Bomiauto
« Truck »
Used trucks Bulgaria cheap price
« Bike »
Used motorsickle low price Sofia

2009-2011 © Боми Ауто ~ Free Website Builder ~ Дизайн: Seo-WebSiteDesigners
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme